Predstavitev znamke Edenberg

22. avgust 2023 po
Mamamia

EDENBERG je proizvajalec kuhinjskih in gospodinjskih izdelkov, ki že 23 let oskrbuje evropski trg z najkakovostnejšimi izdelki. Kakovost celotnega procesa oblikovanja njihovih izdelkov zagotavlja ekipa usposobljenih inženirjev in oblikovalcev. Predanost delu, strokovnost in odlični standardi izdelkov so vrednote, po katerih se podjetje razlikuje od drugih. 

V letu 2011 so ustvarili linijo ekskluzivnih kuhinjskih posod pod blagovno znamko EDENBERG. Zahvaljujoč dobri kakovosti materialov in odlični marketinški ekipi se blagovna znamka EDENBERG dinamično razvija in pridobiva nove, zadovoljne stranke. Vsak dan izboljšujejo njihovo ponudbo, da bi čim bolj ustrezali standardom zahtevnega evropskega trga in da bi obenem ohranili konkurenčne cene. Nove trende ne prenašajo le na filozofijo oblikovanja, ampak tudi na področje marketinške strategije.

Za izdelavo kuhinjske posode uporabljajo le najboljše materiale. Velik pomen pripisujejo temeljitemu nadzoru kakovosti na vsaki stopnji proizvodnega procesa. Delujejo izključno na podlagi najboljših proizvodnih tehnologij, ki zagotavljajo najboljši standard varnosti in kakovosti dobavljenega blaga.

 Rezultati dolgoletnega dela, omogočajo nam in vam lažje in prijetnejše kuhanje. Z mislijo na različne okuse kupcev so ustvarili različne linije izdelkov. Skrbno izbrani vzorci in barve vam dajejo svobodo pri izbiri izdelka, ki se sklada s stilom vsake kuhinje – od klasične elegance do sodobnega minimalizma. V njihovi ponudbi bo vsak kupec našel idealen izdelek zase.